Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Ένας μήνας έμεινε

Πάει και ο Νοέμβρης και δεν χάσαμε και τίποτα . Βέβαια αυτό τον μήνα πολλά χάθηκαν από τους εναλλακτικούς γεωργούς στην Κρήτη που δεν τους βοήθησαν όσο υπολόγιζαν οι τελευταίες βροχές . Οι ίδιες βροχές που τόσο θέλαμε πέρσι , φέτος μας πνίγουν . Είχα ακούσει για εμπλουτισμένες τροφές , πλέον ακούμε και για εμπλουτισμένο νερό και όχι μόνο ακούμε αλλά και πίνουμε ! Κάτι πάει να χαθεί για την Ολυμπιακή Αεροπορία , που ελπίζω να μην μας ταλαιπωρήσει τις γιορτές . Παρότι πέρασε ένας μήνας η σύνταξη για τον περισσότερο κόσμο αντί να πλησιάζει … απομακρύνεται και για πολλούς θα γίνει όνειρο άπιαστο και ας κάνουν ότι μπορούν οι επιστήμονες για την μακροζωία . Ο Πλανητάρχης χάρισε με απίστευτη απλοχεριά την ζωή σε 2 γαλοπούλες , αντί για μία όπως ορίζει το έθιμο κατά την ημέρα των Ευχαριστιών …πόσος κόσμος άραγε θα ήθελε να είναι γαλοπούλα μιας και αυτές έχουν καλύτερη τύχη και περισσότερες ελπίδες να τους χαριστεί η ζωή . Μας είπαν ότι τον Δεκέμβριο θα πούμε το ρεύμα ρεματάκι ενώ τα λαμπάκια των γιορτών έχουν ήδη ανάψει …μαζί με τα δικά μου .
Ένας μήνας έμεινε και τον φάγαμε και αυτόν τον χρόνο …
Καλό μήνα !

2 σχόλια:

Rynoventoux είπε...

Δεν έχεις άδικο..Με το νερό ιδίως, άστα να πάει! Θυμάμαι κάποτε δεν ήταν ό,τι καλύτερο να πίνουμε από τη βρύση γιατί έχει άλατα, τώρα πλέον είναι γεμάτο χρώμιο και άλλα συναφή, είναι κι αυτό μια εξέλιξη..Από την άλλη το εμφιαλωμένο έχει λέει μικρόβια.
Μήπως πρέπει γενικώς να την κάνουμε; Για πού θα μου πεις..

Τιμή και δόξα βέβαια στον μεγαλόψυχο Πλανητάρχη.

Dylan Dog είπε...

Ειδικά με το νερό δεν είναι απλά τα πράγματα.Ας πούμε ότι δεν πίνουμε , πρέπει όμως να το χρησιμοποιήσουμε για 1000 οικιακές χρήσεις , που μπορούν να το φέρουν πάλι σε επαφή με τον οργανισμό μας .