Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Μεσαίωνας

Έκτακτο δελτίο διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος !
Στην Ελλάδα το 2008!Με τα κεριά , τις λάμπες λαδιού και τα λυχνάρια ! Μεσαίωνας ...
Κόβεται το ρεύμα και ...
καίγεται η ηλεκτρική συσκευή , κλεινόμαστε στο ασανσέρ , μένει ο συνάνθρωπος μας με το αναπηρικό καροτσάκι στο ισόγειο και δεν μπορεί να ανέβει στον όροφο του σπιτιού του , μας μένει το μαγείρεμα στην μέση , εμποδίζονται κάποιοι στην δουλειά τους , επαγγελματίες έχουν σοβαρά προβλήματα , ασθενείς που έχουν ανάγκη ζωτική από κάποια μηχανήματα μένουν χωρίς αυτά με συνέπεια μέχρι και τον θάνατο , κόσμος τρακάρει με το αυτοκίνητο του στα νεκρά φανάρια της τροχαίας κτλ κτλ κτλ .Οι περισσότεροι που την πληρώνουν δεν φταίνε σε τίποτα . Και την πληρώνουν ακριβά , μέχρι και με την ζωή τους .
Αν δεν είναι αυτά εγκλήματα ποια είναι ; Θα τιμωρηθεί κανείς και αν ναι με ποιον τρόπο ; Εγώ τί φταίω ; Ο παππούς που είναι στο οξυγόνο τί φταίει ; Αυτός που τα χάλασαν τα προϊόντα του στα ψυγεία τί φταίει ; Αυτός που τράκαρε τί φταίει ; Αυτός που πήγαινε στην δουλειά του και κλείστηκε στο ασανσέρ τί φταίει ; Η γιαγιά πόυ πέρασε το απόγευμά της στην προσπάθεια της να ανέβει στον πέμπτο όροφο τί φταίει ;
Ενώ αυτοί που φταίνε είμαι σίγουρος ότι είχαν και θα έχουν πάντα ρεύμα !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε εχεις μεγάλη πλάκα και αλλη φορά τις ιδιες βλακειες έλεγες.Την ευθύνη της εύρυθμης πολιτείας την έχει η κυβέρνηση και όχι οι εργαζόμενοι.Αντί να ασχοληθείς γιατί έγινε η απεργία ασχολείσεμε ανόητα φτηνά επιχειρήματα.Εκτός και δεν αναγνωρίζεις το δίκαιο των απεργιών .
Να ξέρεις ότι οι απεργίες γίνονται απο τους εργαζόμενους για να υπερασπιστούν τα δικαιά τους.Η πολιτεία έχει ευθύνη να μη φθάσουμε στην απεργία , αλλήθεια έχεις ακούσει για κλοπές σε ταμεία , επικουρικά δημοσίων υπαλλήλων ,περίθαλψη ,παιδεία περιβάλλον γραφειοκρατεία;;;; κλπ.αύριο θα απεργήσουν οι καθαριστές μάθε γιατί απεργούν και μετά βγάλε τα συμπερασματά σου . πάντως οι δρόμοι θα γεμίσουν σκουπίδια και θα βγούν πάλι διάφοροι τύποι σαν και εσένα στα κανάλια και θα βρίζουν τους απεργούς , έτσι γίνεται πάντα φίλε το σύστημα δεν θέλει φωνές δεν γουστάρει αντίσταση.
Το αστείο είναι ότι φωνάζουν οι έμποροι γιατι δήθεν θα χαλ΄'ασουν τα τρόφιμα κλπ και υπερασπίζονται τους καταναλωτές ότι δήθεν δεν μπορούν να ψωνίσουν.θέλω όμως να δω πως θα αντιδράσουν όταν θα κάνουν απεργία οι εφοριακοί. εαν κατάλαβες τότε καλυνήχτα .
.

Dylan Dog είπε...

Μάλλον εσύ έχεις πλάκα , γιατί ούτε διάβασες τί γράφω ούτε γνορίζεις την επικαιρότητα . Εγώ δεν κατηγόρησα τους απεργούς κάτι που εσύ και η φαντασία σου ανακάληψε και ακόμα δεν έχει αναφερθεί πουθενά ξεκάθαρα αν για τις διακοπές φταιεί η διοίκηση της ΔΕΗ ή οι απεργοί ή η κυβέρνηση ή ο φουφούτος . Όταν αυτό ξεκαθαρίσει θα κατηγορήσω συγκεκριμένα . Ελπίζω να έχεις διάθεση να καταλάβεις .

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ . ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ Η ΔΕΗ.
ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΗ , ΑΡΑΓΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ.ΠΕΡΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ.