Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Ψιλό γαζί

καλύτερα να πεθάνει κανείς νέος και υγιής παρά να κάνει καθημερινή χρήση ινσουλίνης
για την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας πάλι φταίνε οι εργαζόμενοι
αυτοκτονικός ιδεασμός

Τρεις φράσεις από τρεις μεγάλες προσωπικότητες που με συγκλόνισαν .
Η πρώτη φράση από μια αθλήτρια που έκανε χρήση αναβολικών και κατάστρεφε τον οργανισμό της , που έκανε την χωρά μας και τον εαυτό της παγκοσμίως ρεζίλι . Βέβαια όλα αυτά ξεχαστήκαν και έχοντας ήδη δείξει το ήθος της , ανακατεύεται με τα κοινά και εκλέγεται ! Άξια όπως είναι κάνει μια τέτοια δήλωση για ανθρώπους που κάνουν έναν τίμιο αγώνα για να απολαμβάνουν την ζωή τους . Αλλά από ότι φάνηκε ο τίμιος αγώνας συνεχίζει να είναι άγνωστος για αυτήν .
Η δεύτερη φράση από έναν κύριο που πληρώνεται 18.000 ευρώ τον μήνα για να βγάλει αυτό το συμπέρασμα . 18.000 ευρώ που πληρώνουν αυτοί οι φταίχτες ! Και μετά μιλάμε για την γενιά των 600 ευρώ και για τις συντάξεις των 300 ευρώ .
Η τρίτη φράση είναι μία ιατρική διάγνωση ! Με αυτή την διάγνωση από έναν σοβαρό επιστήμονα ιατρό , ένας σοβαρά ασθενής καταλαμβάνει ένα κρεβάτι σε ένα νοσοκομείο μας εδώ και 15 μέρες περίπου και σκοπεύει να μείνει κανέναν μήνα ακόμα . Και άλλοι άνθρωποι με ασφαλώς μικρότερα προβλήματα υγειάς περιμένουν στην σειρά για να βρουν ένα κρεβάτι να νοσηλευτούν . Όπως πάει αυτός θα μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο από ότι ο άλλος που έπεσε από το μπαλκόνι !
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί …

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ .ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΦΙΛΙΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ...