Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Κατάντια

Ρε τι γίνεται σε αυτή την χώρα που έχει λύσει όλα της τα προβλήματα ή νομίζει ότι αυτά είναι τα μόνα της προβλήματα …
Λύνουν τα προσωπικά τους οι δημοσιογράφοι , καρφώνοντας ο ένας τον άλλον και μας δείχνουν το υψηλό επίπεδο τους , οι πολιτικοί παρακολουθούν τα γεγονότα από την τηλεόραση και τρώνε πατατάκια και ποπ κορν μην τολμώντας να μπλεχτούν , ο καθένας για τους λόγους τους , εμείς βαράμε παλαμάκια και διασκεδάζουμε …
Και την ίδια στιγμή …πέφτει το χρηματιστήριο , αυξάνονται οι τιμές σε όλα , τα εγκλήματα στο υπουργείο που λόγω ονόματος έπρεπε να διάγει πολιτισμό συνεχίζουν να υπάρχουν , κάποιοι «παρόμοιοι» τύποι σε άλλα υπουργεία χαζεύουν αδιάφορα και νιώθουν ασφαλείς .
Ασχολούμαστε με τους Μάκηδες , τους Γιάννηδες , τους Θέμους , τους Κώστες , τους Παύλους που τους έχουμε βάλει στο σπίτι μας με τα media και στην συνείδηση μας με το μικρό τους όνομα σαν δικούς μας ανθρώπους , τώρα νιώθουμε και εμείς προδομένοι και εμείς κερατάδες !
Η σκληρή τσόντα δεν είναι στα dvd , είναι στην τσέπη μας και στο σπίτι μας .

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειμαστε ενα μεγαλο μπουρδελο,οποτε τι περιμενεις???

Rynoventoux είπε...

Το επίπεδο της τηλεόρασης αντικατοπτρίζει το επίπεδό μας, όσο περισσότερο reality προσφέρεται, τόσο η τηλεθέαση μεγαλώνει.
Το δούλεμα που πέφτει είναι άνευ προηγουμένου αλλά εμείς, εκεί, μην χάσουμε καμιά εξέλιξη...!
Και βέβαια κάποιοι συνεχίζουν να πλουτίζουν.

Dylan Dog είπε...

ΠΡΕΖΑ TV περιμλενω την βροχή , οπως αναφέρεις και εσύ !
νμ όποιο και αν είναι το επιπεδό μας , αξίζει τον στοιχειώδη σεβασμό και από αυτούς αλλά και από εμάς , αφού εμείς και ψωνίζουμε από τα μαγαζιά τους και ψηφίζουμε .