Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

ΔΕ ΜΑΜΥ

Τελικά αναρωτιέμαι μήπως αυτό με τις απόπειρες του ζαχόπουλου, του δικηγόρου του, του τσαγκάρη του και ούτω καθεξής δεν πρόκειται για ροζ ή πολιτικό σκάνδαλο....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ!
(για όσους δεν ξέρουν: όλο το επιτελείο αργά ή γρήγορα ξεκληρίστηκε) Ίσως πρέπει κάποιος χολιγουντιανός κερςμπάστερ να επιληφθεί του θέματος και σύντομα
Μετά από τόσους πολτούς ελιάς, ματζουνομάτζουνα, λίτσες πατέρες και τα συναφή απορώ πως το μυαλό του απλού έλληνα πολίτη δεν πήγε απευθείας στο οφθαλμοφανές!!!

7 σχόλια:

Rynoventoux είπε...

Μου φαίνεται πως οι περισσότεροι απ'όλους αυτούς πρέπει να μπουν σε τροχιά και να διακτινιστούν προς πλανήτη Κρύπτον (παρέα με Μάρλον Μπράντο). Θα ήταν καλύτερο για την ψυχική μας ηρεμία... Και, αντιθέτως με τον Σούπερμαν, να παραμείνουν εκεί.

Dylan Dog είπε...

Και όχι μόνο για την ψυχική μας ηρεμία , φίλε μου νμ !

If...ιγένεια είπε...

Μήπως έκαναν την αυτοκριτική τους και κατάλαβαν τι παίζει?

Dylan Dog είπε...

Ή μήπως τους ασκήθηκε κριτική ?
Τα μήπως νομίζω είναι πολλά και άμα την γλιτώσει ο Ζαχόπουλος και άμα δεν έχει θαφτεί η υπόθεση και άμα έχει ακόμα ενδιαφέρον και άμα και άμα ... τότε ...ίσως ...κάποτε ...μπορεί ...να να μάθουμε και έμεις ...

Ανώνυμος είπε...

Τόση ανικανότητα πιά!
Ούτε μια αυτοκτονία δεν μπορούν να κάνουν με επιτυχία!

Albatross είπε...

Επιβάλλεται να ξυπνήσει ο Τουταγχαμών από τον βαθύ του λήθαργο και να τους κάνει όλους μια χαψιά

Dylan Dog είπε...

syneas σε όλα κάποιοι είναι άχρηστοι ή το κάνουν με έναν τρόπο που δείχνει ότι θέλουν και την πίτα ολόκληρη αλλά και τον σκύλο χορτάτο !
albatross μόνο μην πάθει καμιά σαλμονέλα από αυτό που θα φάει ο φουκαράς ο Τουταγχαμών και ξαναπέσει σε λύθαργο !