Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Σεξ ψέματα και ντι βι ντι !

Κάθισα χθες βράδυ να δω τηλεόραση και έκανα ζάπινγκ στα διάφορα κανάλια την ώρα των ειδήσεων , δηλαδή στις 8 . Κάπου μπερδεύτηκα όμως ! Είναι ένα συγκεκριμένο κανάλι το οποίο έχει την φήμη ότι το δελτίο του μοιάζει με κουτσομπολίστικο μαγκαζίνο , αλλά χθες και γενικά τον τελευταίο καιρό έτσι έχουν γίνει όλα ! Ίσως και αυτό το κανάλι να έχει πιο σοφτ θέματα από την σκληρή τσόντα των άλλων ! Εξώγαμα και τσόντες . Όλοι ασχολούνται με τι είδους τσόντα έχει … ένα dvd , ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές , ποιο είναι το σενάριο , οι διάλογοι και ποια η εταιρεία διανομής !
Το μόνο σίγουρο είναι ο κρυφός πρωταγωνιστής σε παθητικό ρόλο στην τσόντα , που είμαστε εμείς οι ίδιοι ! Έχω μια κρυφή ελπίδα μπας και αλλάξει ο ρόλος αλλά το πιθανότερο είναι να αλλάξει η στάση !

3 σχόλια:

Rynoventoux είπε...

Εδώ και καιρό έχω κόψει το σπορ της τηλεθέασης ειδήσεων, αλλά πλέον σκέφτομαι σοβαρά να το εξασκήσω εκ νέου, με τέτοια πικάντικα θέματα σε τέτοιες...τρυφερές ώρες!
Πάντα ήμουνα της άποψης ότι από την τηλεόραση βλέπουμε και εισπράττουμε ό,τι μας αξίζει, τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Dylan Dog είπε...

Και φαντάσου ότι έγινε φασαρία και βγάλανε ακατάλληλο τον Μπομπ τον Σφουγγαράκι !

Ανώνυμος είπε...

Τα ιδιωτικά κανάλια ξεκινάνε με την είδηση που είναι στην επικαιρότητα κάθε φορά,και τελειώνουν με αυτήν.
Τελικά,διαπίστωσα πως αν θέλεις να ενημερωθείς πρέπει να καταφύγεις στα κρατικά κανάλια.
Τρως και λίγη κυβερνητική προπαγάνδα,αλλά δεν νιώθεις ήλίθιος.