Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Αποκλειστίκο : Αναθεώρηση του Συντάγματος !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ της ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ : Αναθεώρηση του Συντάγματος ενώ οι μισοί Έλληνες ψάχνουν μία καθαρή παραλία και οι άλλοι μισοί ψάχνουν ένα κλιματιστικό για να δροσιστούν . Κάποιες από τις αλλάγες ακολουθούν ενώ τα υπόλοιπα , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , θα ακολουθούν την ίδια (παράλογη) λογική !
Το λοιπόν :
Σύμφωνα με το άρθρο 1 του Συντάγματος έχουμε :
Το πολίτευμα της Ελλάδος είναι Προεδρευόμενη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ Δημοκρατία .
Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι οι ΜΙΖΕΣ .
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ , υπάρχουν υπέρ ΑΥΤΩΝ και ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ασκούνται ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ .
Στο άρθρο 2 έχουμε :
Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου ΔΕΝ αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας . ( ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ )
Σύμφωνα με το άρθρο 4 :
Οι Έλληνες ΔΕΝ είναι ίσοι ενώπιον του νόμου .
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ΔΕΝ έχουν δικαιώματα και έχουν ΜΟΝΟ υποχρεώσεις .
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν ΜΕ διακρίσεις στα δημόσια βάρη , ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ανάλογα με τις δυνάμεις τους .
Αυτά είναι μερικά από τα άρθρα που θα προκύψουν από την αναθεώρηση του Συντάγματος που θα γίνει από τα θερινά τμήματα της Βουλής . Σύμφωνα με μία τελευταία πληροφορία που μας ήρθε επί του πιεστηρίου , η αναθεώρηση θα γίνει σε 3 μέρη , από τα 3 θερινά τμήματα , λόγω φόρτου εργασίας !

ΥΓ. τα παραπάνω γραμμένα με κεφαλαία γράμματα είναι παρέρμηνεία δική μου που δεν πρέπει να λυφθεί υπόψη , αλλά και πόθος κάποιων ώστε τα έργα τους να γίνουν νόμιμα !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το Σύνταγμα έχει εγκριθεί δια βοής από τους πολιτικούς και εφαρμόζεται χωρίς να ερωτηθούμε. Αλλά και αν ερωτηθούμε, πάλι θα συμφωνήσουμε μαζί τους, σαν ανώριμοι πολίτες που είμαστε!

Dylan Dog είπε...

Τελικά η κατάληξη "κος" που χωρίζει τον πολίτη από τον πολιτικό είναι τεράστια !