Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Σεπτέμβριος 2007

Τί μήνας και αυτός ! Φεύγει όμως εντός ολίγου ,
είχε εκλογές , μια απο τα ίδια , πάλι ο Αλογοσκούφης θα μας παεί καβαλαρία !
είχε τον χαμό στο ΠΑΣΟΚ , αυτό έχει μέλλον ... ή δεν έχει???΄Πάντως "αρχηγούς" έχει πολλούς !
Είχε προεκλογικές αφίσες και διάφορα υλικά για αυτόν τον σκοπό . Έχουν μετατραπεί όλα σε μετεκλογικά σκουπίδια , που οι επιτυχημένοι δήμαρχοι και τα κόμματα θα είχαν μαζέψει αμέσως ! ΜΠΟΥΡΔΕΣ
άρχισε το πρωτάθλημα , χαμός , με το μείζον θέμα να είναι ποιος προπονητής δεν θα κάνει παρέλαση στην 28/10 !!!Αυτοί φταίνε μια ζωή με το χάλι μας !
Είχε συγκομιδή χρημάτων και πόρων για τις πυρόπληκτες περιοχές και τους κατοίκους τους . Να δούμε σε έναν χρόνο πόσοι θα κατοικούν εκεί και πόσοι θα την εχούν κοπανήσει για την "πόλη" και με αυτά τα λεφτά τί αξιοποίηση θα έχει γίνει !
Ελπίζω αυτά να μην μας απασχολούν τους άλλους μήνες αλλά ...αλλά !!!
Ας πάω να κοιμηθώ και τον Οκτώβρη που θα ξυπνήσω να έχει αλλάξει κάτι ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tora ta kanalia den exun xoro stis eidhseis tus gia tus puropliktus. kyrios tema einai ta esomatika tu pasok. poios ta bgei arxhgos gia na foresei to daxtylidi kai na krathsei to labaro me ton hlio. oso gia thn kybernhsh pernaei ayxhseis pu ligo endiaferei thn antipoliteysh afu den exun xrono gia na asxolhtun 'h kai gia na antista8un.

Dylan Dog είπε...

πλέον άμα τους ρωτήσεις θα σου πουν για ποιους πυρόπληκτους μιλάς και άμα ρωτήσεις την κυβέρνηση θα σουπουν για ποια ανιπολίτευση μιλάς . Έτσι το πάρτυ τους συνεχίζεται ανενόχλητα